پارس موتور

پارس موتور

پارس موتور

پارس موتور

کاربرد بالابر ساختمانی

بالابر ساختمانی، تا حد قابل قبولی ایمنی و بهره وری در محل پروژه‌های ساختمانی را افزایش می‌دهد.

بالابرهای ساختمانی یا همان آسانسورهای ساختمانی، بدین منظور طراحی شده اند، که مصالح ساختمانی بدون نیاز به نیروی انسانی، به راحتی و با صرفه جویی در وقت در ارتفاعات و  بین طبقات جا به جا شوند.
در نظر داشتن این موضوع که هر بالابر ساختمانی باید با توجه به وزنش، از یک بکسل متناسب بر خوردار باشد، بسیار ضروری است.

بالابر ساختمانی

و همچنین به منظور حفظ ایمنی در حین کار، دستگاه باید دارای ریلی مستحکم و با کیفیت ، پایه‌ای سنگین و مقاوم باشد
بالابرهای ساختمانی، در انواع مختلفی طراحی شده اند، که پر مصرف‌ترین آن‌ها هیدرولیکی، کابلی و زنجیری است.
تفاوت این مدل‌ها در نحوه تولید نیرو برای جا به جایی آن‌هاست به عنوان مثال بالابرهای کابلی و زنجیری،
نیروی لازم برای جا به جایی را از نیروی دستی و انسانی و مولدهای برقی دریافت می‌کنند اما  بالابرهای هیدرولیکی، به وسیله مداری هیدرولیکی و انتقال نیرو توسط سیال تحت فشار  نیروی لازم برای جا به جایی را تامین می‌کنند.


خوب است بدانید، بالابرها به طور کلی به دو دسته :

  • ثابت
  • و متحرک تقسیم می‌شوند.


که هر کدام، مدل‌ها و انواع مختلفی دارند.
و هر کدام در جایگاهی خاص کاربردی هستند.
سعی بر این داریم، در ادامه این مطلب هر یک از این دسته‌ها را معرفی کرده و کاربرد هر یک را شرح دهیم.

انواع بالابر ساختمانی متحرک

بالابر ساختمانی متحرک


- بالابر ساختمانی متحرک با دسترسی عمودی
- بالابر ساختمانی متحرک با دسترسی عمودی و افقی

بالابرهای ساختمانی متحرک، علاوه بر قابل استفاده بودن در پروژه های ساختمانی به منظور جا به جایی از مکانی، گاها در آتش نشانی ها نیز قابل استفاده هستند.
در بالابرهایی که دسترسی عمومی دارند، فقط پتانسیل جا به جایی به صورت عمودی وجود دارد.
اما در بالابرهایی که علاوه بر دسترسی عمودی، دسترسی افقی هم دارند.جا به جایی به هر دو صورت ( عمودی – افقی ) امکان‌پذیر است.

انواع بالابر ساختمانی ثابت

  1. بالابر ثابت هیدرولیکی
  2. بالابر ثابت کابلی و زنجیری
  3.  بالابر ثابت آکاردئونی
  4. بالابر ثابت مفصلی

موارد استفاده از این نوع بالابرها منوط به مکان‌هایی است که ثابت هستند و نیازی به جا به جایی ندارند مثل انبارها، کارخانه‌ها

بالابر ثابت هیدرولیکی

 
بالابر ثابت هیدرولیکی

در این نوع بالابر ها، نیروی لازم به وسیله مداری هیدرولیکی تامین می‌شود.

بالابر ثابت کابلی و زنجیری

نیرویی که برای راه اندازی این نوع بالابر، نیاز است
یک موتور قوی و وینچ است.
بالابرهای زنجیری، سبد حمل را به وسیله وینچ در ارتفاع حمل می‌کنند
البته لازم به ذکر است، ایمنی این نوع از بالابرها به نسبت سایر بالابرهای ساختمانی کم‌تر است
و لازم است تا در دوره‌های زمانی مشخص سلامت دستگاه بررسی شود.

بالابر ثابت آکاردئونی

بالابرهای ثابت آکاردئونی خود دارای چندین مدل هستند، که شامل:

  1. بالابر آکاردئونی خودکششی
  2. بالابر آکاردئونی قیچی

بالابرهای آکاردئونی که به دلیل قدرت و ایمنی‌شان محبوب شده اند دارای بازوهایی هستند، که با یک جک باز می‌شوند و به ارتفاع مورد نظر می‌رسند.
 مدل ‌های بالابر آکاردئونی خود کششی، سکویی بزرگ دارند  که این سکو به منظور استفاده از بالابر در انجام فعالیت‌هایی نظیررنگ آمیزی، نصب تجهیزات و... طراحی شده است.
در این مدل از بالابرها به دلیل عدم استفاده از جک های کمکی، سطح اتکا بالاتر است و همین امر باعث حفظ ایمنی در مقابل باد و طوفان است.
اما بالابرهای ثابت آکاردئونی قیچی، محدودیت ارتفاع و ظرفیت وزن دارند
این مدل در ارتفاع بین 3 تا 30 متر قابل استفاده است و همچنین قابلیت تحمل وزن تا 2000 کیلو گرم را دارد.

دستگاه بتونیر چیست؟

برای مخلوط کردن، هم زدن، ترکیب کردن و میکس کردن مواد برای ساخت بتن در مقادیر مختلف، از دستگاه بتونیر استفاده می شود.
همانطور که می دانید بتن از ترکیبی از سنگ ، شن ، ماسه ، سیمان و آب با مقادیر مختلف تشکیل شده است؛ که به نسبت منظم در میکسرهای بتن یا خلاطه ریخته می شوند و برای مدت زمان مشخصی خورده می شوند تا بتن تشکیل شود. میکسر بتن به عنوان یکی از مهم ترین تجهیزات ساختمانی شناخته می شود. میکسرها در ظرفیت ها و انواع مختلفی موجود هستند.

ساخت بتن و بتن ریزی یکی از مراحلی است که پس از زیرسازی انجام می شود. موتورهای همزن برقی در اندازه های کوچک مانند 250 لیتر مشابه تجهیزات دیگری مانند بالابرها هستند ، همچنین این دستگاه ها در اندازه های بزرگ دارای یک تقسیم کننده برای تعیین مقادیر مختلف مواد برای ساخت بتن هستند.

کاربردهای بتونیر

1.برای کار در آزمایشگاه های مختلف جهت تست
2.هم زدن و مخلوط کردن مواد مختلف جهت ساخت بتن در مقادیر مختلف
3.مخلوط کردن مواد با مقادیر مختلف برای کاربرد های مختلف در صنعت
4.برای بتن ریزی در پروژه های عمرانی از ابعاد کوچک مانند ساخت ساختمان تا ابعاد بسیار بزرگ مانند پروژه های سد سازی ، ساخت راه آهن ، فرودگاه ها

بتونیر

ویژگی های یک دستگاه بتونیر چیست؟

  • یک موتور قدرتمند با سرعت مناسب برای هم زدن دیگ داشته باشید
  • دارای یک دیگ با ضخامت ورق بالا داشته باشید تا از سوراخ شدن و فرسایش جلوگیری کند
  • مواد چرخ دنده هایی که حرکت را از موتور به دیگ منتقل می کنند باید سخت و با کیفیت باشد تا از شکسته شدن و خوردگی چرخ دنده ها در اثر برخورد مداوم جلوگیری کند

نحوه تقسیم بندی دستگاه بتونیر چیست؟

سه معیار مهم برای تقسیم بتونیرها وجود دارد:

1-ظرفیت دیگ دستگاه
2-نحوه درگیری موتور با دیگ خلاطه
3-نوع موتوری که روی آن بسته شده است

تقسیم بندی بتونیراز نظر نحوه درگیری موتور با دیگ

بتونیر دنده دور

در این نوع همزن ها می توان از طریق چرخ دنده هایی که در اطراف دیگ نصب شده است؛ حرکت را از موتور به دیگ بخار منتقل کرد. همزن دنده دور پرمصرف ترین مدل در ظرفیت های مختلف و متوسط است که نسبت به نوع دنده زیر قیمت کمتری دارند اما سر و صدای بیشتری دارند.

بتونیر دنده زیر

در این گروه از میکسرها می توان حرکت موتور را از طریق چرخ دنده هایی که در زیر دیگ قرار دارد به دیگ بخار انتقال داد.
این میکسرها دارای صدای کم ، عملکرد بهتر و فرسایش کمتری نسبت به نوع دنده دور هستند اما گران ترند . مدل دنده زیر کاربرد کمتری از نوع دنده دور در حجم متوسط دیگ دارد.

بتونیر رولیک لاستیک فشرده

در میکسرهایی با حجم بالا مانند 750 و 1000 لیتر، که دیگ بسیار سنگین است و امکان انتقال نیرو از طریق دندانه وجود ندارد ، از مکانیزم رولیک لاستیک فشرده استفاده می شود بدین صورت که برای انتقال نیرو از موتور به دیگ با استفاده از 4 غلطک لاستیکی در زیر رولی که روی دیگ قرار دارد نصب شده و دیگ را محکم نگه می دارد.

تقسیم بندی بر اساس موتور نصب شده بر روی دستگاه

1-بتونیر برقی

متداول ترین و پرکاربردترین موتور استفاده شده در بتونیرها، موتور الکتریکی است. این ماشین آلات به دلیل عملکرد خوب ، هزینه کم ، عدم آلودگی و دردسر کم ،بهترین گزینه هستند.
همزن های دارای موتور الکتریکی را می توان در حجم کم با برق تک فاز کار کرد و در سه ظرفیت به برق سه فاز نیاز دارد.

بتونیر برقی

2-بتونیر با موتور بنزینی

برای کار در مناطق شهری که دسترسی به برق وجود ندارد، استفاده از این وسایل معمول است؛ زیرا موتور بنزینی بر روی دستگاه نصب می شود که دیگ را می چرخاند و بتن می سازد. بدنه و محفظه بتونیر بنزینی کاملاً با نوع برقی آن یکسان است.

3-میکسر بتن با موتور دیزل

از موتورهای دیزلی برای کار و بتن ریزی در مناطق دورافتاده و غیر شهری که دسترسی به برق وجود ندارد؛ استفاده می شود و در مواقعی که برای تأمین نیروی دستگاه نیاز به موتور قدرتمند باشد استفاده می کنند.
از موتورهای دیزلی به دلیل سر و صدای زیاد موتور و ایجاد آلودگی بیش از حد در مناطق شهری استفاده نمی شود. بدنه و محفظه میکسرهای دیزلی به دلیل وزن و حجم زیاد موتور کاملاً متفاوت و قدرتمند تر از انواع برقی هستند.

بتونیر دیزلی

تقسیم بتونیر از نظر ظرفیت دیگ

بتونیر 120 لیتری (آزمایشگاهی)

از این دستگاه ها برای کار در حجم کم و آزمایشگاه هایی مانند آزمایشگاه های تست بتن یا مواد مختلف استفاده می شود. این دستگاه دارای یک موتور الکتریکی با موتور 1 اسب بخار است که می تواند با برق تک فاز کار کند و همچنین دارای یک تخلیه دیگ، دستی بوده و این کار از طریق فرمان نصب شده کاملاً امکان پذیر می باشد.

بتونیر 300 لیتری

این متداول ترین نوع میکسر است که مدل الکتروموتوردار آن در بیشتر پروژه های ساختمانی و کارهای مختلف بتن ریزی استفاده می شود. به این نوع بتن ساز در بازار 250 لیتر نیز گفته می شود.
روش بارگیری و تخلیه مواد در این دسته از ماشین، دستی است و فرمان نصب شده توسط گیربکس دیگ را به صورت افقی و عمودی می چرخاند تا تخلیه شود.

بتونیر 400 لیتری

حجم و دیگ این ماشین آلات بیشتر از مدل 300 لیتری است و در پروژه های بزرگتر و بتن ریزی در ابعاد بزرگتر مورد استفاده قرار می گیرد.
در مدل 400 لیتری به دلیل وزن دیگ چهار چرخ برای حمل و نقل راحت تر استفاده می شود. روش تخلیه و بارگیری دیگ بخار در این دسته از بتونیرها نیز دستی است و این عملیات از طریق فرمان و جعبه دنده نصب شده بر روی دستگاه انجام می شود.

بتونیر 500 لیتری

کاربرد آن برای پروژه هایی با حجم متوسط و زیاد و همچنین سرعت کار بالاتر و در نتیجه میزان تولید بالاتر از 500 لیتر می باشد.
به این گروه از بتن سازها، بتن ساز نیمه هیدرولیک نیز گفته می شود؛ زیرا بارگذاری مواد در آن ها توسط باکت هیدرولیک نصب شده بر روی ماشین در حالی انجام می شود که دیگ بخار توسط فرمان و جعبه دنده نصب شده روی دستگاه به صورت دستی تخلیه می شود.
این ماشین به دلیل داشتن سیستم هیدرولیک از قیمت بالاتری نسبت به مدل های 300 و 400 لیتری برخوردار است.

بتونیر 500 لیتری

شیلنگ ویبراتور بادی

عملکرد شیلنگ ویبراتور بادی

از آن‌جایی که در عملیات‌های ساختمان سازی، بعد از قرار دادن اسکلت‌های بتنی هوا در بین لایه‌های بتن‌ها باقی می‌ماند شاهد حباب‌های هوا خواهیم بودکه در صورت خارج نشدن این حباب‌ها از بین لایه‌ها و سطوح بتن، قبل از خشک شدن بتن اسکلت‌های بتن ضعیف شده و مقاوتشان کاهش می‌یابد، همچنین در نهایت باعث کاهش پیوستگی بین بتن و دیگر سازه‌ها می‌شود. در نتیجه به منظور رفع این مشکل استفاده از شیلنگ ویبراتور بادی بهترین گزینه است.

شیلنگ های ویبراتور بادی همان‌طور که از نامشان پیدا است، با ایجاد ویبره و لرزش در بتن‌ها به آزادسازی حباب‌های هوای موجود در بین لایه‌ها و سطوح بتن‌ها کمک می‌کنند.
لازم به ذکر است این نوع از شیلنگ‌ها، بدون نیاز به جریان برق به راحتی می‌توانند نقش به سزایی در عملیات ساختمان سازی داشته باشند.
شاید برایتان سوال باشد، که شیلنگ ویبراتور بادی بدون نیاز به جریان برق چطور می‌تواند کار کند.
پاسخ به این سوال، بسیار ساده است : باد نیروی محرک این دستگاه باد است. به گونه‌ای که باد به وسیله کمپرسور هوا تولید می‌شود، سپس باد تولید شده توسط یک شیلنگ واسط به شیلنگ ویبراتور متصل می‌شود.


مزایای شیلنگ ویبراتور بادی

شیلنگ ویبراتور

- انعطاف پذیری بالا


اولین و مهم‌ترین مسئله‌ای که در رابطه با شیلنگ ویبره ای بادی باید به آن توجه داشت، انعطاف پذیر بودن شلنگ ویبره ای بادی است.
زیرا از آن‌جایی که بافت بتن بسیار سخت و فشرده است، هر وسیله‌ای به راحتی نمی‌تواند در درون بتن نفوذ کند به همین دلیل شیلنگ ویبراتور بادی که مخصوص هواگیری لایه‌های بتن استبرای نفوذ پذیری باید منعطف باشد.


- متناسب بودن ارتعاش شیلنگ ویبره ای بادی و دامنه


این مورد نیز، جز مهم‌ترین ویژگی‌های یک شلنگ ویبراتور بادی است. تولید کنندگان این نوع شیلنگ‌ها موظف به رعایت اصول استاندارد در ساخت هستند. زیرا این وسیله، در عملیات ساخت و ساز بسیار کاربردی است. لازم به ذکر است در بتن ریزی ساختمان‌ها با توجه به حجم و نوع بتن، باید از شیلنگ ویبراتور بادی مخصوص استفاده نمود.


- مقاوم بودن شلنگ ویبره ای بادی در مقابل فشار هوا


از آن‌جایی که دانه‌های سفت و درشت شن و ماسه در بتن، باعث سایش و وارد شدن فشار به دستگاه می‌شود. باید دستگاه مقاوم باشد تا توانایی تحمل فشار را داشته باشد.

- نگهداری و تعمیر آسان از شلنگ ویبراتور بادی


همان‌طور که قبلا هم اشاره شد، "شیلنگ ویبراتور بادی" یکی از پر مصرف ترین دستگاه‌ها در ساخت و ساز است. و از آن‌جایی که قرار بر این است، هر دستگاه به دفعات مورد استفاده قرار گیردتلاش بر نگهداری مناسب به منظور افزایش طول عمر دستگاه، امری ضروری است. جهت نگهداری از این دستگاه، باید بعد از اتمام هر عملیات تمیز شود و بعد از بررسی اگر دستگاه احتیاج به روغن‌کاری داشت حتما روغن‌کاری صورت  گیرد.

شیلنگ ویبراتور بادی

در رابطه با تعمیر و نگهداری از شیلنگ های ویبراتور بادی باید نکاتی را مد نظر داشت، که به آن‌ها اشاره خواهیم کرد:


- عدم استفاده از شلنگ‌ها در زمان بارش برف و باران
- عدم فشار آوردن و وارد کردن ضربه‌های سنگین به "شیلنگ ویبره ای بادی"
- عدم ورود هر گونه ماده شیمیایی به درون دستگاه
- استفاده از پارچه مرطوب و مقدار بسیار کمی مواد تمیز کننده، جهت تمیز نمودن دستگاه
- عدم نگه داشتن انگشت دست بر روی دکمه خاموش / روشن "شیلنگ ویبراتور بادی" در حین حرکت و راه رفتن
- در هنگام قطع ناگهانی برق، دکمه خاموش/ روشن دستگاه را بر روی حالت خاموش قرار دهید.
- اطمینان حاصل کردن از سلامت بودن تمام قطعات شیلنگ ویبراتوری بادی، قبل از روشن نمودن دستگاه
- نگهداری از دستگاه در محیطی خشک و به دور از رطوبت


لازم به ذکر است، قبل از هر اقدامی به منظور تعمیر شیلنگ ویبراتور بادی حتما از عدم برقراری اتصال برق با دستگاه اطمینان حاصل نمایید و اگر در حین استفاده از دستگاه، مشکلی پیش آمد که به صورت اضطراری مجبور به توقف کار کردن با دستگاه شدید حتما دستگاه را از پریز برق جدا کنید.

قیمت شیلنگ ویبراتور بادی


شیلنگ ویبراتور بادی


به طور کل برای تخمین قیمت شیلنگ های ویبراتور بادی باید متریال‌های به کار رفته شده در آن و نوع ساخت شیلنگ‌ها بررسی شود.
جهت کسب اطلاع از قیمت و سفارش شیلنگ ویبره بادی با کارشناسان ما، در پارس موتور در ارتباط باشید.